Tự học

Communication - liên kết câu trong tiếng anh.

ReadzoCommunication - liên kết câu trong tiếng anh.

Thủy Tinh

Thủy Tinh

06/07/2015

555 Đã xem

 

COMMUNICATION

 

1. S1: Did you have to do housework?

    S2 : …………………………………….

          A. That’s wrong.

          B. I don’t agree with you.

          C. It’s not true.

          D. No, we didn’t have to do much of that.

 

2. S1 : Thanks for working with me on the computer, Tuan.

     S2 : ………………………………………………………..

           A. It was the least I could do! Thanks for inviting over.

           B. Don’t worry about it. I enjoy helping you.

           C. That’s all right.

           D. OK.

3. S1 : You’re so nice to help me with the broken lamp, Hien.

    S2 : …………………………………………………………

           A. I’m glad I could help. Let me know if you need to borrow it again.

           B. I’m sorry I didn’t ring you earlier.

           C. It was nice of you.

            D. You’re welcome. I’m glad I was able to fix it. 

4. S1 : When did you start school?

    S2 : ……………………………

           A. 10 years ago.

           B. Next year.

           C. Tomorrow.

           D. I don’t know.

5. S1 : How old were you when you finished primary school?

    S2 : ……………………………………………………………

          A. Thank you for saying so.

          B. When I was 11.

          C. Very hard.

          D. By bike.

6. S1 : You are a teacher, aren’t you?

    S2 : …………………………………

          A. I don’t think it’s true.

          B. Oh, thank you very much.

          C. Yes, I am.

          D. You must be joking!

7. S1 : I think a happy marriage should be based on love.

    S2 : …………………………………………………….

         A. Thank you for everything you’ve done.

         B. Well, I like reading all sorts of books.

         C. I quite agree with you.

         D. I’ve never been to England.

8 : S1 : I have never seen such a nice cell phone, Nam!

      S2 : …………………………………………………

            A. Oh sorry, I don’t know.

            B. Thank you. I’m glad you like it.

            C. I think it’s very unlikely.

            D. Luckily!

9. S1 : Hi! Are you a student of this school?

    S2 : ……………………………………..

           A. Yes! You’re new here, right?

           B. I’m from America.

           C. Thank you. We like it too.

           D. It’s OK. Go ahead!

10. S1 : ……………………………..

            A. What do you do?

            B. Can you help me?

            C. Can I help you?

             D. Are you free?

     S2 : I’d like some meat.

11. S1 : Why do you like it?

      S2 : ……………………..

            A. I like it because it’s interesting.

            B. That’s right!

            C. What nonsense!

            D. What rubbish!

12. S1 : What are you doing at the moment?

       S2 : ……………………………………..

              A. I do my homework.

             B. I cleaned the kitchen

             C. I am hot.

             D. I’m reading books.

13. S1 : Do you like water sports, Lan?

      S2 : …………………………………..

            A. Me too.

            B. It is played in a pool.

            C. Yes. I like them very much.

            D. People often play it in a team.

14. S1 : When was it founded?

      S2 : ………………………..

            A. In 1948.

            B. In New York.

            C. Over there.

            D. Under the table.

15. S1 : Women work harder than men.

      S2 : …………………………………..

            A. No, I’m not.

            B. Yes, I did.

            C. I think so.

            D. What about you?

 

ANSWER KEY

 

1 -D

6 -C

11 -A

2 -B

7-C

12 -D

3 -D

8 -B

13 -C

4 -A

9 -A

14 -A

5 -B

10 -C

15 -C

 

 

 

 

 

Bạn nghĩ sao về bài viết này ?

Bình luận về bài viết Communication - liên kết câu trong tiếng anh.

Bài viết mới đăng

wanna join us!

Hãy tham gia cùng chúng tôi

Tại ReadZo, có rất nhiều cơ hội để phát triển kĩ năng viết đồng thời tạo dựng nguồn doanh thu. Nếu bạn đang tìm kiếm một phương thức kiếm tiền online thì ReadZo sẽ giúp bạn.

Tìm hiểu thêm
Trở thành tác giả chuyên nghiệp và tự chủ tài chính